Sterke vrouwen en mannen gezocht

Sterke vrouwen en mannen in moeilijke situaties gezocht. Ben jij slachtoffer van huiselijk en online geweld, stalking en bedreiging en wil je aangifte doen of de schade verhalen op de dader? Dan is Rise op zoek naar jou.

Ben jij slachtoffer?

Om de app te optimaliseren is Rise op zoek naar drie slachtoffers om kosteloos te helpen met het voorbereiden van een aangifte. Je wordt begeleid zodat jij een sluitend en sterk dossier kan opbouwen. Tegelijkertijd help jij Rise en toekomstige gebruikers van de app met inzichten waar jij als slachtoffer tegenaan loopt tijdens het doen van een aangifte of het verhalen van schade. Deze inzichten neemt Rise mee in een verbeterde versie van de app.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lara Hemstede.

Dit kan je van ons verwachten

Wekelijkse sessie van een uur waarin jij al je vragen kan stellen hoe jij je aangifte zo goed mogelijk kan voorbereiden. Wij adviseren jou op het gebied van het verzamelen, sorteren en veiligstellen van digitaal bewijs en het opbouwen van een sluitend dossier.

Dit verwachten wij van jou

Helemaal niets! Door jou te begeleiden kunnen wij de route voor slachtoffers tijdens het proces van aangifte beter in kaart brengen. Zo kan Rise andere slachtoffers nóg beter begeleiden in de toekomst.